L’Espai Terres fa néixer del cap de dos apassionats del món dels viatges. El seu amor per viatjar i per la gastronomia els va fer empendre una nova via de negoci, obrir un Restaurant, on es poguessin fusionar les seves dues passions.

Així va ser com a la ja existent i reconeguda agència de viatges Terres Llunyanes se li va unir l’Espai Terres.

Per fer realitat aquest projecte es van traslladar a una casa antiga del poble d’Esparreguera. Allà, en el casc antic i després de moltes obres, es crea l’espai ideal per a la convivència de l’agència i el restaurant.

A la planta baixa trobem l’Espai Terres, amb tres grans zones ben diferenciades. El menjador, l’hivernacle i un pati encantador i ideal per a les nits d’estiu.

En el decurs d’aquest temps, l’Espai Terres ha anat definit poc a poc la seva cuina, i treballant sempre amb producte de molta qualitat i, a ser possible, de la comarca. A dia d’avui, l’Espai Terres és un restaurant de fusió on es barreja la cuina mediterrània amb els sabors de la cuina internacional, especialment de la cuina nikkei, gràcies a la nostra xef d’origen Peruà Júlia Altamirano.

La Júlia ha estat reconeguda, recentment, pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, com una de les millors xefs de la comarca, destacant així el gran treball que, des d’aquesta petita cuina de poble, es realitza.

Image
Julia Altamirano
Xef de l'Espai Terres
Especialitzada en cuina nikkei i mediterrània, la Júlia ha estat reconeguda com una de les millors xefs del Baix Llobregat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Image
Sonia
Cap de Sala
La Sònia és un dels membres més antics de la família de l'Espai Terres. Sense ella el funcionament de la sala i organització seria impensable.